Willems helpt Lindusleden besparen op energiekosten

Onze overheid heeft een paar jaar geleden gekozen de winning van aardgas aan banden te leggen. Ook kolencentrales zijn of worden afgestoten. Dat is prima mits je daar ook vervangende volumes energie voor terug krijgt. Echter, dat is niet het geval. Daarnaast zijn we als land meer en meer afhankelijk geworden van Rusland. Zo heeft Rusland in 2018 een overeenkomst gesloten met China voor een leverperiode van 30 jaar vast tegen een prijs van 50 cent per m3 aardgas. Het gevolg; de gasprijs in Nederland fors duurder en dus energiecrisis!

Door deze forse prijsstijgingen hebben veel bedrijven nu een groot probleem. En zoals het er nu naar uit ziet, verwachten wij dat de energietarieven nog voor een langere periode hoog blijven of zelfs hoger worden. Temeer als de spanningen tussen NAVO en Rusland toenemen.

Nu is het tijd om de energie prijzen betaalbaar te houden door slim en strategisch in te kopen en daar kunnen wij jou bij helpen. Er zijn nog mogelijkheden om tegen betaalbare prijzen energie in te kopen.

Samen met een van onze partners, de Vaste Lasten Consulent, kan Willems technisch adviesbureau de leden van Lindus helpen met lagere energie tarieven. Voor het strategisch en gunstig inkopen van jouw energie vragen we een eenmalige vergoeding van EUR 250,- excl btw per locatie. En kunnen wij jouw energiekosten niet verlagen? Dan betaal je niets.

Neem voor meer informatie contact op met Willems Technisch Adviesbureau (0316) 26 15 60.