Werkzaamheden bedrijventerrein  Centerpoort-Nieuwgraaf afgerond

Op de foto van links naar rechts:
bovenste rij: Renate Berndsen (Lindus), Stef de Beijer (Dusseldorp), Pieta Scholten (Lindus), burgemeester Huub Hieltjes (gemeente Duiven), Jos Gitsels (Gitsels Vastgoed), Henk Dekker (Lindus), Maarten Leuverink (MediaMarkt), Wilco Jonkhans (Carwash de Duif), Paul Groenen (gemeente Duiven)
onderste rij: Marcel de Vries (Besselink Licht), Rob Hazelaar (Dusseldorp), Maurice Lammeretz (Ikea) 
foto gemaakt door Jacques Kok
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Werkzaamheden bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf afgerond

Met zo’n zes miljoen bezoekers per jaar is Centerpoort-Nieuwgraaf een belangrijk bedrijventerrein voor Duiven en de wijde omtrek. Om de doorstroming van het verkeer op het bedrijventerrein te verbeteren, werden de afgelopen weken diverse werkzaamheden aan de infrastructuur verricht.

De inrit van de parkeergarage van Ikea is verlegd en het uitrijden bij het parkeerterrein van Makro verbeterd  Ook is er een extra uitvoegstrook gekomen voor het verkeer dat vanuit de Cartograaf, waar o.a. Loods 5, Intersport en Restaurant Nieuwe Tijd zijn gevestigd, de Nieuwgraaf wil oprijden. Ondernemers op het terrein hebben zelf bijgedragen aan de kosten van de uitvoering. Zij spraken hun waardering uit over de wijze waarop aannemer Dusseldorp het project heeft uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn het resultaat van jarenlang, goed overleg tussen de ondernemers, gemeente Duiven en ondernemersvereniging Lindus. De betrokken partijen zijn blij met het eindresultaat en brachten een toost uit op de afronding van de werkzaamheden.

20220714_oplevering_infrastructuur_Nieuwgraaf_1 20220714_oplevering_infrastructuur_Nieuwgraaf 20220714_oplevering_infrastructuur_Nieuwgraaf_3