Terugkijken: Webinar Toekomstbestendig ondernemen met OK!

Op dinsdag 30 maart jl. organiseerde Lindus het webinar Toekomstbestendig Ondernemen met OK! Vanuit Kasteel Huis Bergh ging Lindusbestuurslid Nicole Heuff in gesprek met Rob Westerdijk (HAN), Pieter Verstijnen (KplusV), ondernemer Jan Bouwman (Holland Pharma) over de bedrijfsanalysemethode OK!

Webinar gemist?
Je kunt de uitzending terugkijken via ons YouTube kanaal:
https://www.youtube.com/watch?v=U8Zwxp_ADuU&t=9s

Over de OK! Methode
Op lange termijn zijn er veel factoren die van invloed zijn op een bedrijf of organisatie. Denk aan veranderende wet- en regelgeving bij bijv. de invoer van grondstoffen of bij het aantrekken van personeel. De OK! Methode helpt organisatie alle (f)actoren, zowel intern als extern, in kaart te brengen. Het is een integraal organisatiekundige methode waarmee organisaties geanalyseerd worden op economische, ecologische en sociale waarden. Deze analyse brengt in beeld hoe de organisatie scoort op de verschillende waarden, hoe deze met elkaar samenhangen, waar de risico’s en mogelijkheden liggen en hoe je deze kunt realiseren met het oog op toekomstbestendig zijn.

De OK! Methode is bedoeld voor middelgrote bedrijven (vanaf ± 60 medewerkers) met een managementteam. Meer informatie vind je op https://www.ok-platform.nl/
Er is een boek geschreven over deze methode. Meer informatie vind je hier: https://www.organisatie-kundig.nl/boek-ok-model/  Via deze link zijn ook de eerste drie hoofdstukken te downloaden.

                                                                   banner