Ondersteuning voor ondernemers in de Liemers

De gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar bieden ondersteuning aan ondernemers die nog steeds negatieve gevolgen ondervinden van de Coronacrisis en de opgelegde maatregelen. Deze ondersteuning wordt uitgevoerd door RSD de Liemers in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van ondernemerscoaching.

Ondersteuning voor ondernemers in de Liemers
Al meer dan een jaar ondervinden we de gevolgen van het Coronavirus. Voor veel ondernemers heeft dit grote gevolgen gehad of zijn de problemen nog steeds niet opgelost. We begrijpen de impact en de zorgen die daarbij komen kijken.

Ondersteuning van de gemeente
We horen u denken: Hoe kan de gemeente mij helpen nu het water me nog steeds aan de lippen staat? Een gemeente heeft daar toch geen verstand van? Nee, dat klopt. Als gemeente kunnen wij u niet zelf helpen, maar we kunnen u wel in contact brengen met een professional en er voor zorgen dat u een luisterend oor krijgt. Met deze professional kunt u sparren, hij/zij kijkt met u mee en geeft u een onafhankelijk advies over het versterken van uw bedrijf. En het kost u niets!

Voorbeelden van mogelijke ondersteuning

  • Ondernemerscoaching
  • Coaching bij (online)marketing en sales
  • Coaching bij aanpassen businessplan
  • Coaching bij bedrijfsvoering
  • Coaching bij administratie en financiën
  • Hulp bij betalingsachterstanden
  • Hulp bij schulden
  • Loopbaancoaching

Hoe het werkt?
De gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar bieden ondernemers, die wonen in één van deze drie gemeenten, kosteloos en geheel vrijblijvend deze ondersteuning aan. Deze ondersteuning wordt uitgevoerd door een hierin gespecialiseerd bedrijf en wordt u kosteloos en vrijblijvend aangeboden door het Liemers Ondernemersportaal. Voor grensondernemers geldt deze regeling als hun bedrijf gevestigd is in éen van deze Liemerse gemeenten.

Liemers Ondernemersportaal
Het Liemers Ondernemersportaal is een initiatief van de Liemerse gemeenten (Duiven, Westervoort en Zevenaar), RSD de Liemers, Werkgevers-servicepunt Midden Gelderland en ondernemers.

Wilt u meer weten?
Ga naar https://www.rsddeliemers.nl/liemers-ondernemersportaal en vul het aanvraagformulier Ondersteuning in. Een medewerker van RSD de Liemers neemt contact met u op om een afspraak te maken.

Tonk
Naast de mogelijkheden voor ondersteuning wijzen wij u ook graag op de TONK regeling (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten). Als door de coronacrisis uw inkomen een stuk lager is geworden en u hoge woonlasten hebt, dan kunt u misschien een eenmalige bijdrage krijgen. U kunt een aanvraag indienen over de periode 1 januari 2021 tot 1 juli 2021. Ga naar https://www.rsddeliemers.nl/tonk-tijdelijke-ondersteuning-noodzakelijke-kosten