Mainfreight gastbedrijf voor Techniekdag de Liemers op zaterdag 1 juni

Zevenaar, 11 maart 2024

Zaterdag 1 juni 2024 wordt de Techniekdag De Liemers gehouden bij Mainfreight in 's-Heerenberg. De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs deze locatie op het terrein van de organisatie.

 Als Mainfreight vinden wij het geweldig dat wij deze editie van de Techniekdag De Liemers met alle deelnemers mogen organiseren! Hoe mooi is het om toekomstig talent kennis te laten maken met de wondere wereld van Techniek, Transport & Logistiek’, aldus Melvin Westerveld, Recruitment & Development Business Partner bij Mainfreight.

Voor jong en oud
Op de Techniekdag De Liemers organiseren verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die techniek biedt. De Techniekdag De Liemers is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar zeker ook voor de ouders.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf én inspireren kinderen voor een toekomst in de techniek. Bedrijven en instellingen die meer informatie willen en van plan zijn zich aan te melden voor deze dag kunnen zich inschrijven via www.techniekdag.nl  De werkgroep van deze Techniekdag is graag bereid om mee te denken over een doe-activiteit of de wijze van presenteren.

De Techniekdag De Liemers wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en Lindus. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven:

LiemersNovum, Welling Bouw en Onderhoud, Liemers College, OOM, IKC De Tamboerijn, Bouwend Nederland, B-Bot.nl, Lokaal2, Liemerse Ambassade en gemeente Zevenaar.