Eerste digitale LINdate valt in de smaak

Dinsdag 16 maart organiseerde Lindus haar eerste digitale LINdate. Het bleek onder de huidige omstandigheden een mooie manier voor de leden om elkaar digitaal te ontmoeten in de vergaderruimtes van Microsoft Teams.

In groepjes van 4 gingen de leden met elkaar in gesprek. Na een kwartier werden de vergaderruimtes opnieuw ingedeeld zodat iedereen nieuwe gesprekspartners kreeg. Regelmatig bleek 15 minuten voor leden te kort om alles te zeggen wat ze wilden. Had je een gesprek dat je voort wilt zetten? Het secretariaat brengt deelnemers graag met elkaar in contact om verder te kunnen praten.

 Een kleine greep uit de enthousiaste reacties van onze leden:

 “ Ik vond het een super bijeenkomst. Doordat er met kleine groepjes werd gewerkt, was het een heel actieve bijeenkomst. Zeker goed om te herhalen, wellicht met diverse onderwerpen”.
Jan Meurkes, Koenders Totaalbouw

“Leuke sessie gehad afgelopen dinsdag. Mooie methode om mensen informeel en efficiënt met elkaar kennis te laten maken. Ik denk dat deze manier ook voor de toekomst waardevol kan zijn, omdat mensen in een live setting toch vaak een beetje “veilig” de mensen opzoeken die ze al kennen en daar wordt je netwerk natuurlijk niet groter van. Kortom: ik uit naar een volgende sessie, ook na Corona”.
Ton Dreves, DCD Europe

“De LINdate was geslaagd! Het was fijn om elkaar weer te kunnen spreken. Ervaringen konden worden uitgewisseld over deze rare coronatijd. De gesprekken waren divers, zeker voor herhaling vatbaar”.
Jessica Welles, Wiggers Faber Advocaten | Belastingkundigen

FJK3443_D2118_Foto_Jacques_Kok_lindate_digitaal FJK3407_D2118_Foto_Jacques_Kok_lindate_digitaal