Druk bezochte Techniekdag bij Müller ETTC in Duiven

Op zaterdag 14 mei jl. organiseerden Lindus en VNO NCW, in samenwerking met het bedrijfsleven en het onderwijs, weer een Techniekdag de Liemers. 

In en rond het bedrijfspand van Müller European Truck & Trailer Care in Duiven presenteerden bedrijven uit de regio zich aan toekomstige technici. De belangstelling van de jeugd met hun ouders was groot.

Bedrijven en onderwijsinstellingen bieden tijdens deze dag doe-activieiten aan om jongeren spelenderwijs in aanraking te laten komen met Techniek. Bezoekers konden o.a. een huisje op zonnepanelen maken, een kraan bedienen, proeven met stikstof doen, een robot programmeren en kijken hoe het er in de operatiekamer van een ziekenhuis aan toe gaat. 

De foto's en vlogs van de techniekdag de Liemers vind je op de website techniekdag.nl.

Bekijk hier de aftermovie:

De organisatie van de Liemerse Techniekdag was ook dit keer in handen van VNO-NCW Midden en Lindus in samenwerking met regionale onderwijsinstellingen (Liemers College, Technoplaza, InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland, het bedrijfsleven (Welling Bouw | Onderhoud en Muller European Truck en Trailer Care, Kremer Installatietechniek).

Sponsors die de dag mogelijk maakten: Sterk TechniekOnderwijs, Gemeente Duiven, Liemerse Ambassade, Rabobank Arnhem en Omstreken, Veluwezoom Verkerk Bouw, Melis Logistics,  Bouwvervoer NL, Truckherstel en Makro Kerstpakketten.