De HAN ontwikkelt samen met de regio een deeltijd opleiding HRM op associate degree-niveau.

De HAN ontwikkelt samen met de regio een deeltijd opleiding HRM op associate degree-niveau.

Vraag
Voor het achterhalen van de kwalitatieve en kwantitatieve behoefte van deze opleiding willen we graag weten of dit aansluit bij uw organisatie of branche. Als dat zo is, dan voeren we graag een gesprek om dit met elkaar te bespreken, dit kan zowel telefonisch, online als persoonlijk bij uw organisatie.

Doelgroep
De opleiding wordt ontwikkeld voor hr-medewerkers maar ook voor medewerkers die werk op operationeel (en evt. tactisch) niveau verrichten en steeds meer hr-gerelateerde taken krijgen, zoals een verpleegkundige die medewerkers inwerkt, een coördinator van BBL-opleidingen, een directiesecretaresse die de hr-taken uitvoert of een aansturende collega van een groep die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van zijn/haar groepsleden.

Als dit voor uw organisatie herkenbaar is, wilt u dan contact met mijn opnemen (Monique Boekhoorn-Smeeman, M +31 6 46 32 57 82 | E monique.boekhoorn@han.nl ) dan kunnen we dit bespreken en kijken wat een volgende stap is om het gesprek te voeren.

Korte enquete
Het enquêteformulier met een vijftal vragen kan, met bovenstaande tekst, als link toegevoegd worden in de nieuwsbrief

https://www.survio.com/survey/d/G9A7A4R7Q1B1A9U4T

  • Wat voor groepen mbo’ers werken er in de organisatie?
  • Hoe is scholing/ontwikkeling voor hen geregeld?
  • Wat herkent u aan de doelgroepen die de HAN voor ogen heeft? Zijn die er binnen de organisatie?
  • Zou een Ad-HRM opleiding passen bij de beschreven functionarissen?
  • Indien u ja of misschien hebt geantwoord op bovenstaande vraag mag ik u dan benaderen voor een gesprek om de behoefte te peilen? Mag ik u naam, email en/of telefoonnummer ontvangen.

 

Meer informatie
In deze flyer vindt u meer informatie over de opleiding.