Vier miljoen extra voor ondersteuning groeiende bedrijven

Sinds medio 2017 hebben zich zo'n 450 Gelderse ondernemers aangemeld voor De Groeiversneller. 'De Groeiversneller is voor Gelderland een belangrijk instrument om ondernemingen te helpen sneller te ontwikkelen.

De Groeiversneller biedt advies, voucher, lening of doorverwijzing in het netwerk om de juiste ondersteuning te vinden. Oost NL ontsluit samen met de partners in het netwerk de ondersteuning voor bedrijven in Gelderland. Vouchers hebben een waarde van maximaal €10.000,-. Ondernemers gebruiken deze voor het inkopen van expertise, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, financiën of business development. Via partner Qredits kunnen ondernemers in aanmerking komen voor een lening van maximaal €225.000. Voor starters bedraagt de lening maximaal €75.000.

Na het eerste jaar zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd binnen het programma. Zo zijn de voorwaarden voor het afsluiten van een lening bijvoorbeeld versoepeld. Ook komt er de komende periode meer nadruk op het stimuleren van groei door export. Ook groeien met uw onderneming? Meld u aan voor De groeiversneller via www.oostnl.nl/de-groeiversneller