Liemerse Uitdaging organiseert 4e editie Beursvloer op maandag 18 november

Beursvloer de Liemers, editie 4 komt eraan!

Voor het vierde jaar op rij organiseert de Liemerse Uitdaging - in samenwerking met Caleidoz, Mikado en Welcom – Beursvloer de Liemers. Doe ook (weer) mee en grijp deze kans om goede zaken te doen!

Waarom meedoen?
De Beursvloer is een laagdrempelige manier om werk te maken van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Het is veel meer dan alleen ‘brengen’. Het helpt je om in contact te komen met maatschappelijke organisaties die jouw steun heel goed kunnen gebruiken en die passen bij het karakter van jouw bedrijf.

Het draait bij de Beursvloer niet om geld, maar om inzet van kennis, medewerkers, goederen, netwerk of faciliteiten. Zo kan bijvoorbeeld een stichting met behulp van financieel advies zich verder ontwikkelen, of kantoormeubilair wat vervangen wordt - maar nog prima is - krijgt een tweede leven bij een lokale club. De ontvangende partij biedt op haar beurt een (kleine) tegenprestatie. Zo helpt men elkaar.

Waar en wanneer
Maandag 18 november 2019 - 16:30 uur - De Stek - Rijksweg 53 - Duiven
Van 16:30 uur tot 18:30 uur vormt deze voormalige bibliotheek het decor voor de leukste ontmoetingen. Een feestelijke opening geeft om 17:00 uur het startsein tot het handelen in vraag en aanbod. En een drankje en hapje staan klaar voor de inwendige mens.

Aanmelden
Meedoen is gratis en eenvoudig. Stuur jouw aanmelding naar info@liemerseuitdaging.nl of schrijf je in via het aanmeldformulier op www.liemerseuitdaging.nl
Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging en extra informatie.

Vragen over de Beursvloer? Neem gerust contact via de mail of bel ons op 06 - 30282871

Graag tot ziens op maandag 18 november!

Hartelijke groeten,
namens de Beursvloer werkgroep

Audrey Jeurissen
Liemerse Uitdaging