Royal Eijkelkamp B.V.

Royal Eijkelkamp is een echt familiebedrijf. Wij hechten waarde aan persoonlijke aandacht en bieden een uniek assortiment aan oplossingen voor bodem- en waterprojecten over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is in Giesbeek, met dochterondernemingen in Sassenheim en Wilmington, North Carolina. Hier bedenken, ontwikkelen en produceren we onze slimme producten en oplossingen.

 Onze innovatieve oplossingen, samen met de kennis en expertise van de bodem- en waterspecialisten van Royal Eijkelkamp, ​​hebben ertoe geleid dat projecten naar een hoger niveau worden getild. Van veldmeetapparatuur tot slimme sensoring & sampling en van de Edelman-handboor tot sonische boormachines; Royal Eijkelkamp heeft behoorlijk wat te bieden.

 Al vanaf het eerste begin als dorpssmid is Royal Eijkelkamp op weg om 's werelds voorkeursleverancier te worden van oplossingen - waaronder one-stop-shop oplossingen - voor bodem- en waterprojecten binnen de thema's Landdegradatie, Voedselzekerheid, Verstedelijking, Vervuiling, Landontwikkeling en natuurlijke hulpbronnen.

 Letterlijk en figuurlijk maken wij hier in Nederland het verschil. Om ervoor te zorgen en te garanderen dat onze klanten het allerbeste krijgen, wordt alle apparatuur van Royal Eijkelkamp gemaakt in onze eigen productiefaciliteit in Giesbeek, Nederland.

 Royal Eijkelkamp wordt vertegenwoordigd door speciaal geselecteerde partners in meer dan 90 landen verspreid over 5 continenten. 

Leden van Royal Eijkelkamp B.V.

Profielfoto van Tessa

Tessa van Enckevort-Willemsen

HR Manager
Profielfoto van Louis

Louis Cornelissen

Director Business Intelligence & Development
Profielfoto van Jordi

Jordi Dijkman

Inside sales executive Young Lindus lid
Terug naar overzicht
Royal Eijkelkamp B.V.

Royal Eijkelkamp B.V.

  • Nijverheidsstraat 9
  • 6987 EN Giesbeek
bekijk website