Young Lindus op bezoek bij de Rechtbank

  • 21 november 2019
  • Koen Klaasen
  • Verzamelen bij De Staat, Markt 38 Arnhem
  • Programma
  • 12.00 uur Ontvangst met broodjes bij De Staat
  • 12.30 uur Vertrek naar de Rechtbank
  • 15.30 uur Einde zitting, napraten bij De Staat

Op donderdag 21 november a.s. staat de volgende bijeenkomst van Young Lindus gepland. We hebben dit keer een bijzonder locatie uitgezocht voor een bezoek, namelijk de rechtbank in Arnhem.

Onze voorzitter Koen Klaasen neemt ons mee in zijn vakgebied van de advocatuur en laat ons ervaren hoe het eraan toegaat tijdens een zitting, welke functie hebben alle mensen die aanwezig zijn in de rechtszaal en welke stappen worden er doorlopen tijdens een zitting?

We zullen verzamelen bij restaurant De Staat, waarna we na het nemen van een lunch, gezamenlijk als groep vertrekken naar de rechtbank.

Young Lindusleden ontvangen voor deze bijeenkomst per mail een uitnodiging met aanmeldlink.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast organiseert Young Lindus jaarlijks een aantal gerichte bijeenkomsten voor haar leden. Met Young Lindus bieden wij jonge ondernemers en high potentials tot 40 jaar een eigen netwerkplatform. Young Lindus leden ontvangen ook een uitnodiging voor de reguliere bijeenkomsten. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen.  Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Judith Bronkhorst via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.