Themabijeenkomst Ondersteuning werknemers met schuldzorgen

  • 1 juli 2021
  • Renate Berndsen
  • Digitaal m.b.v. MS Teams
  • Programma
  • 16.30 - 17.30 uur

Ongeveer een derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met grote geldzorgen. Waarschijnlijk gaat het om veel méér werknemers met financiële problemen, maar schamen werknemers zich en willen hun geldzorgen niet met hun werkgever delen. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd. Dit brengt kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met geldzorgen te ondersteunen.

De Moedige Dialoog Midden-Gelderland helpt het bedrijfsleven in de regio Arnhem met een bewezen succesvolle aanpak. Werkgevers krijgen hulp bij preventie en het vroeg signaleren van financiële problemen bij hun werknemers. Zo worden grotere problemen voor het individu en voor werkgevers voorkomen.

Op donderdag 1 juli a.s. organiseert Lindus vanaf 16.30 uur een thema-bijeenkomst “Ondersteuning werknemers met schuldzorgen”. Desirée Kuipers van de Moedige Dialoog vertelt over hun aanpak en geeft werkgevers handvatten om signalen te leren herkennen. Na een uitleg van ± 30 minuten is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. Deelnemers die zich aangemeld hebben ontvangen dinsdag 29 juni de link voor een MS Teamsoverleg.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.