Themabijeenkomst Grensoverschrijdend Gedrag

  • 13 juni 2023
  • Renate Berndsen
  • De Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24 - Zevenaar
  • Programma
  • 16.00 uur Ontvangst
  • 16.30 uur Grensoverschrijdend gedrag
  • 17.30 uur Afsluiting en borrel

Als werkgever ben je verplicht te zorgen voor een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers. Na alle media-aandacht rondom het onderwerp grensoverschrijdend gedrag, beseffen steeds meer ondernemers dat ze op dit onderwerp helemaal niets geregeld hebben binnen hun organisatie.

Wat kan en moet een werkgever doen om een veilige werkomgeving te creëren en hoe kunnen dit soort afspraken vastgelegd worden? Is het verplicht om een vertrouwenspersoon aan te wijzen en wat doet deze persoon precies? Wat is PSA-beleid?

Vragen die Mieke van den Broek-Hanskamp, vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit, zal beantwoorden tijdens de Themabijeenkomst Grensoverschrijdend Gedrag die wij organiseren op dinsdag 13 juni a.s.

Tijdens de bijeenkomst zal Mieke ook ingaan op onderwerpen als sociale veiligheid, wettelijke en morele plicht voor werkgevers, de risico’s die je loopt als werkgever maar ook de kansen die het biedt wanneer sociale veiligheid geborgd is binnen een organisatie. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.

Deze kennissessie, over een zeer actueel thema, wil je niet missen!

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. 

Kennis maken met onze vereniging?
Elke maand organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast staan er regelmatig themabijeenkomsten op de agenda. Dit zijn wat kleinschaligere bijeenkomsten over actuele thema's.
Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens één van onze bijeenkomsten. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Pieta Scholten of Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.