Techniekdag de Liemers 2023

  • 3 juni 2023
  • Renate Berndsen
  • Stafier Holland B.V., Marconistraat 35 in Zevenaar
  • Programma
  • 10.00 - 16.00 uur Techniekdag geopend

Ondernemersvereniging Lindus en VNO-NCW Midden organiseren, in samenwerking met het onderwijs en het regionale bedrijfsleven, op zaterdag 3 juni 2023 weer een Techniekdag de Liemers. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn we te gast bij Stafier Holland B.V. in Zevenaar.

Doel en doelgroep
Het doel van de Techniekdag is het verhogen van de instroom in de technische opleidingen en behouden van jong talent in de regio. Tijdens de Techniekdag presenteren scholen en bedrijven doe-activiteiten om zo bezoekers spelenderwijs kennis te laten maken met techniek. Onze doelgroep zijn leerlingen van 8–14 jaar. Op deze leeftijd bepalen jongeren al wat ze later willen worden.

Aanmelden standhouders
Wil je ook een bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van jongeren voor techniek? Meld je dan gratis aan als standhouder via onze website!

Deelname voor bedrijven is gratis, we vragen enkel om je enthousiasme, tijd en een leuke doe-activiteit voor de bezoekers. We verwachten ook dit jaar weer veel publiek. Mocht je twijfelen over de activiteit, neem contact met ons op of kijk voor inspiratie op de website van de Techniekdag.

Aanmelden bezoekers
De Techniekdag is vrij toegankelijk, aanmelden als bezoeker is niet nodig. 

Graag tot ziens op de Techniekdag de Liemers!