Raadsledendiscussie op donderdag 6 februari

  • 6 februari 2020
  • Renate Berndsen
  • Partycentrum de Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar
  • Programma
  • 18.30 uur Ontvangst
  • 19.00 uur Opening en toelichting
  • 19.30 uur Discussie aan tafels over de verschillende thema's
  • 20.30 uur Terugkoppeling
  • 21.00 uur Netwerken met een hapje en drankje

Ondernemers hebben behoefte aan bestuurders die met hen meedenken. Die bestuurders moeten dan wel weten wat voor de ondernemers in hun gemeente belangrijk is. Daarom organiseert Lindus al geruime tijd elke vier jaar, direct na de gemeenteraadsverkiezingen, een Raadsledendiscussie. Bij de laatste keer in 2018 kwam het verzoek deze discussie ook halverwege de bestuurstermijn te houden en natuurlijk gaan wij daar graag op in.

Wij nodigen je van harte uit om op donderdag 6 februari a.s. deel te nemen aan de volgende Raadsledendiscussie. Tijdens deze avond gaan ondernemers en bestuurders in kleine groepen met elkaar in gesprek over onderwerpen als bereikbaarheid, regelgeving, de arbeidsmarkt en de Liemerse Economische Visie. Heb jij een onderwerp dat jij ter tafel wilt brengen? Dan horen wij dat graag van jou!

Je bent vanaf 18.30 uur welkom bij Party- en Bowlingcentrum de Griethse Poort in Zevenaar. Het programma start om 19.00 uur en na de afsluiting is er rond 21.00 uur gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Alle raadsleden en colleges van de gemeente Doesburg, Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar ontvangen een uitnodiging om bij deze discussie aanwezig te zijn.

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.