Nieuwjaarsbijeenkomst met Marlon Kicken in Hal 12

  • 21 januari 2020
  • Renate Berndsen
  • Hal 12, Kerkstraat 27 in Zevenaar
  • Programma
  • 17.00 uur Ontvangst
  • 17.45 uur Nieuwjaarstoespraak door Henk Dekker
  • 18.00 uur Voorstelling Marlon Kicken
  • 19.00 uur Buffet, borrelen en netwerken

Op dinsdag 21 januari luiden wij het nieuwe jaar in met Marlon Kicken. De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt voor ons naar Hal 12! Marlon begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Met op maat gemaakt teksten, herkenbare humor en een kritische blik neemt hij zijn publiek mee in zijn verhaal.

Rondleiding
Ben jij benieuwd naar het nieuwe Hal 12? Voor belangstellenden is er vanaf 16.00 uur de mogelijkheid een rondleiding te krijgen. Heb jij interesse? Dan kun je dit aangeven door bij je aanmelding “rondleiding” in te vullen bij 2e persoon. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.


Parkeren bij Hal 12
Hal 12 is gevestigd bij het gemeentehuis van Zevenaar aan de Kerkstraat 27. Voor bezoekers van Hal 12 is een nieuw parkeerterrein gerealiseerd bij het spoor. Let op: dit terrein is per auto alleen bereikbaar vanuit de Babberichseweg (voer Babberichseweg 2a in in jouw navigatisysteem). Je kunt ook parkeren op het Masiusplein.

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.