Nieuwjaarsbijeenkomst in het Musiater

  • 15 januari 2019
  • Renate Berndsen
  • Opgeven voor 11 januari 2019
  • Het Musiater, Zevenaar
  • Programma
  • 16.45 uur Inloop
  • 17.30 uur Nieuwjaarstoespraak en bijzondere ledenvergadering
  • 17.45 uur Bedrijf BV vs Orkest BV inclusief muzikale battle
  • 19.15 uur dinerbuffet, borrelen en netwerken
Inschrijven

Let op: we starten deze avond wat eerder dan gebruikelijk!

Wist je dat het managen van een orkest veel overeenkomsten vertoont met het managen van een bedrijf of organisatie?  Elk individueel onderdeel is onmisbaar voor een goed eindresultaat.

Dinsdag 15 januari a.s. vindt onze nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Het Musiater in Zevenaar met medewerking van het 60-koppige orkest van muziekvereniging De Club uit Didam. Pascal Bos, orkestlid en hoofd engineering bij Jazo, laat aan de hand van enkele ludieke voorbeelden de gevolgen zien èn horen wanneer afstemming in een organisatie ontbreekt of een onderdeel mist.

Aansluitend zien we een aantal bekende Lindusleden van een verrassende kant in een ludieke muzikale battle.

Het wordt een interessante en vermakelijke avond!

Bijzondere ledenvergadering
Tijdens deze avond wordt ook een bijzondere ledenvergadering gehouden ten behoeve van de benoeming van een nieuw bestuurslid. Hanneke Fraaije-Luising heeft onlangs aangegeven haar activiteiten voor Lindus niet meer te kunnen combineren met haar werkzaamheden en zal daarom op 15 januari aftreden. Het bestuur van Lindus stelt Cris van Arkelen, directeur Bedrijven van Rabobank Arnhem en Omstreken, voor als haar opvolger. Eventuele tegenkandidaten wordt uitgenodigd zich uiterlijk 8 januari te melden via het secretariaat. Op 15 januari wordt het nieuwe bestuurslid definitief gekozen.

Leden van Lindus kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden tot vrijdag 11 januari. 

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen of Inge Martens via 
info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.

Inschrijven

Let op: U moet eerst inloggen voordat u zich kunt inschrijven