LINdate: boeien en binden van jonge werknemers

  • 25 maart 2020
  • Renate Berndsen
  • NNB
  • Programma
  • 18.30 - 21.00 uur

Op woensdag 25 maart a.s. organiseert Lindus weer een LINdate. Deze keer is het thema "Boeien en binden van jonge medwerkers".

Natuurlijk bieden wij onze leden tijdens de Happy Hours ruim gelegenheid om te netwerken, maar echt één op één vertellen wie je bent en wat je doet schiet er nog wel eens bij in. Zonde, want het versterken van je netwerk valt en staat met kennen en gekend worden. LINdate staat volledig in het teken van "daten met leden". Dit jaar is het thema "Boeken en binden van jonge medewerkers". Verschillende generaties ondernemers en werknemers gaan in korte sessies van vijf minuten met elkaar in gesprek over de voor hun belangrijke aspecten in hun werk. 

Is vijf minuten te kort? Na afloop is er alle gelegenheid om verder met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie vind je binnenkort op deze pagina

Graag tot ziens op woensdag 25 maart!


Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast staan er regelmatig thema-bijeenkomsten op de agenda. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen.

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen.
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via renate@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.