Liemers verkiezingsdebat Provinciale Staten met Wouke van Scherrenburg

  • 7 februari 2023
  • Renate Berndsen
  • Zaal Gieling, Dorpstraat 29 - Groessen
  • Programma
  • 19.30 uur Ontvangst
  • 20.00 uur Start debat

Op 15 maart worden de Provinciale Statenverkiezingen gehouden. De Provinciale Staten bepalen het beleid van de provincie op belangrijke thema’s als vervoer en bereikbaarheid, ruimtelijke ontwikkeling, klimaat en regionale economie.

Voorafgaand aan deze verkiezingen organiseren wij op dinsdag 7 februari a.s. samen met MKB Duiven, MKB Montferland, MKB Zevenaar en Ondernemend Westervoort een Liemers Verkiezingsdebat Provinciale Staten.

Alle zestien politieke partijen die aan de verkiezingen in Gelderland meedoen, hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan deze avond en inmiddels ook al positief gereageerd. Wat zijn voor ondernemers belangrijke thema’s in de verkiezingsprogramma’s? Welke onderwerpen zijn er actueel in de Liemers?

Tijdens deze avond bieden wij ondernemers en politieke partijen de gelegenheid in gesprek te gaan en elkaar te informeren. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Heb je al een onderwerp of vraag die je besproken wilt hebben? We horen ze graag!

wouke_klein          

 

Het debat zal geleid worden door journalist en oud-politiek verslaggever van het televisieprogramma Den Haag Vandaag Wouke van Scherrenburg

Aanvang debat:
 
20.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur)

Locatie:
Zaal Gieling, Dorpstraat 29, Groessen

 Aanmelden
 
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. 

 Kennis maken met onze vereniging?
Elke maand organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast staan er regelmatig themabijeenkomsten op de agenda. Dit zijn wat kleinschaligere bijeenkomsten over actuele thema's.

Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens één van onze bijeenkomsten. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Pieta Scholten of Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.