Jaarafsluiting met Live Cooking bij Markant Outdoorcentrum

  • Programma
  • 16.30 uur Rondleiding
  • 17.00 uur Ontvangst
  • 17.45 uur Opening door Henk Dekker
  • 18.00 uur Live Cooking, borrelen en netwerken

Het laatste Happy Hour voor de zomervakantie wordt traditiegetrouw ingevuld met een barbecue.

Op dinsdag 18 juni a.s. ben je van harte welkom bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. Naast activiteitenprogramma's staat Markant ook bekend om zijn foodtruckfestival. Tijdens dit Happy Hour ontvangt Michiel Pöpping de leden van Lindus op het festivalterrein van zijn Markant om te genieten van  Live Cooking.

Vanaf 17.00 uur word je ontvangen met een lekker kopje koffie van Horeca Anno Nu. Na het welkomstwoord van Henk Dekker is er alle ruimte om te netwerken, te borrelen en te genieten van het eten.

Rondleiding
De recreatiesector is flink in beweging. Een locatie als het 12ha grote terrein van Markant exploiteren is een hele uitdaging. Benieuwd naar het verhaal achter Markant? Kom dan dinsdag 18 juni wat eerder naar Braamt. Voor belangstellenden organiseert Michiel een rondleiding over het terrein en vertelt hij zijn ondernemersverhaal. Voor de rondleiding kun je je om 16.30 uur melden bij het restaurant.

Aanmelden
Ben jij er bij op dinsdag 18 juni? Meld je dan aan voor de Live Cooking m.b.v. de aanmeldlink in de uitnodiging. Aanmelden voor de rondleiding is niet nodig.

Graag tot dan!

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via renate@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.

Terug naar overzicht

Aankomende evenementen