Happy Hour met Mathijs Bouman

  • Programma
  • 17.00 uur Inloop
  • 17.45 uur Opening door Henk Dekker
  • 18.00 uur Presentatie Mathijs Bouman
  • 18.45 uur Buffet, borrelen en netwerken
Inschrijven

"In de grote stad, daar gebeurt het". "In de Randstad moet je zijn". Vooroordelen natuurlijk en in de Liemers weten we heel goed dat Nederland groter is dan Amsterdam en Rotterdam en vooral ook: veel interessanter! 

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Mathijs vertelt graag over de Nederlandse, maar ook over de regionale economie. Door die twee naast en over elkaar te leggen krijgen we een inzicht in de sterktes en zwaktes van de economie in de regio. Hoe staat het ervoor in de Liemers? Gestaafd met harde feiten en een gezonde dosis hummer vertelt Mathijs er alles over en gaat hij in gesprek met de aanwezigen. Twee ingrediënten voor een interessante avond brengt hij alvast mee: harde feiten en een gezonde dosis humor!

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen of Inge Martens via 
info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.

Inschrijven

Let op: U moet eerst inloggen voordat u zich kunt inschrijven