Happy Hour met Edino van Dorsten

  • 21 maart 2023
  • Renate Berndsen
  • Zaal Gieling, Dorpstraat 29 - Groessen
  • Programma
  • 17.00 uur Ontvangst
  • 17.45 uur Opening door Axel Jansen
  • 18.00 uur Edino van Dorsten
  • 19.00 uur Eten, borrelen en netwerken

Het leven van Edino van Dorsten stond in 2019 op z’n kop toen “het gezin van Ruinerwold” werd ontdekt. Edino zelf was tien jaar daarvoor al ontsnapt aan de grillen van zijn vader, die zichzelf zag als de Messias en een eigen religie startte. Tijdens ons Happy Hour op 21 maart a.s. vertelt Edino over zijn leven.

Al tien jaar lang probeerde Edino, met vallen en opstaan, een eigen leven op te bouwen. Toch was het moment dat zijn vader, broertjes en zusjes gevonden werden, voor hem het echte keerpunt. Edino neemt ons mee in het leven van het gezin waarin hij opgroeide, de mishandelingen en de eenzame opsluiting. Maar hij laat ons ook zien dat je verleden niet je toekomst hoeft te bepalen. HIj vertelt over de kansen en mogelijkheden die hij zag en pakte. En hoe het is om nu zelf vader te zijn. Veerkracht, identiteit en overleven. Dat zijn de thema’s van zijn presentatie.

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. 

Kennis maken met onze vereniging?
Elke maand organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast staan er regelmatig themabijeenkomsten op de agenda. Dit zijn wat kleinschaligere bijeenkomsten over actuele thema's.
Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens één van onze bijeenkomsten. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Pieta Scholten of Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.


Heel graag tot ziens bij deze bijzondere spreker.