Happy Hour: Digitaal Nieuwe Ledenlaantje

  • 15 juni 2021
  • Renate Berndsen
  • Zaal Gieling, Dorpstraat 29 - Groessen
  • Programma
  • 16.30 uur Inloop
  • 17.00 uur Opening door Sjoerd Weikamp en Henk Dekker
  • 17.05 uur Algemene Ledenvergadering
  • 17.10 uur Digitaal Nieuwe Ledenlaantje
  • 18.00 uur Afsluiting Ledenlaantje
  • 18.05 uur Eten, borrelen en netwerken

Het Digitale Nieuwe Ledenlaantje gaat naar buiten! Nu we alle beperkende maatregelen steeds meer achter ons kunnen laten, blijven wij natuurlijk niet binnen zitten. Op dinsdag 15 juni zal het terras van Zaal Gieling in Groessen de locatie voor ons Digitale Nieuwe Ledenlaantje zijn. Fantastisch dat wij onze leden weer persoonlijk mogen begroeten!

Aan de hand van drie onderwerpen (Technologie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Veilig Werken) delen tijdens deze bijeenkomst nieuwe leden hun kennis en inzichten. Presentator Sjoerd Weikamp (o.a. hoofdredacteur van Eventbranche.nl en RvC lid van de Graafschap) gaat live met hen in gesprek en we kijken naar een aantal korte bedrijfsreportages. Wat kan technologie doen voor jouw bedrijf? Wat leren we van nieuwe leden? Hoe krijg je duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in je DNA? Hoe bouwen we samen aan betere zorg in de regio? En wat houdt veilig werken voor jouw organisatie in?  

Na het programma is het tijd voor een hapje en drankje en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Bijzondere ledenvergadering
Voorafgaand aan het Nieuwe Ledenlaantje vindt een bijzondere ledenvergadering plaats. Dit jaar zijn een vijftal bestuursleden aftredend, waarvan twee niet herkiesbaar omdat zij de maximale bestuurstermijn erop hebben zitten. De afgelopen periode konden wij geen fysieke bijeenkomsten organiseren en daardoor was het lastig in gesprek te gaan met potentiële kandidaten voor de vrijkomende bestuursfuncties. Het bestuur verzoekt daarom onze leden goedkeuring te geven voor een aanpassing in de statuten die het mogelijk moet maken de huidige bestuurstermijn met één jaar te verlengen. Zo creëren we meer ruimte om mogelijke kandidaten te benaderen. 

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. 

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.