GEANNULEERD: Young Lindus gaat Schots golfen bij Partycentrum Plok

  • 15 oktober 2020
  • Erik Hendriks
  • Partycentrum Plok, Dijksestraat 52 Didam
  • Programma
  • 15:00 uur Ontvangst
  • 15:15 uur Opening door voorzitter Erik Hendriks
  • 15:30 uur Schots golfen
  • 17:30 uur Eten en napraten

14-10-2020
De overheid heeft een aantal verscherpte maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Deze Young Lindus bijeenkomst kan helaas geen doorgang vinden. Zodra de omstandigheden dat toelaten, komt de commissie Young Lindus met een nieuwe datum

De afgelopen maanden hebben we een aantal nieuwe Young Lindus leden mogen begroeten en die willen we natuurlijk graag beter leren kennen. Op donderdag 15 oktober openen wij het verenigingsjaar voor Young Lindus met een partijtje Schots golf bij Partycentrum Plok. Een leuke bezigheid, lekker in de open lucht en prima geschikt om ondertussen te netwerken. Vanzelfsprekend houden wij tijdens deze bijeenkomst rekening met de coronamaatregelen.

Aanmelden
Leden van Young Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast organiseert Young Lindus jaarlijks een aantal gerichte bijeenkomsten voor haar leden. Met Young Lindus bieden wij jonge ondernemers en high potentials tot 40 jaar een eigen netwerkplatform. Young Lindus leden ontvangen ook een uitnodiging voor de reguliere bijeenkomsten. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens één van onze bijeenkomsten. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen. Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.