GEANNULEERD: Techniekdag de Liemers 2020

  • 19 september 2020
  • Renate Berndsen
  • Müller European Truck& Trailer Care, Dijkgraaf 24 in Duiven
  • Programma
  • 10.00 - 16.00 uur

TECHNIEKDAGEN GEANNULEERD

25-05-2020
Nadat we enkele maanden geleden moesten besluiten Techniekdag de Liemers van het voorjaar te verplaatsten naar het najaar, is nu besloten om alle Techniekdagen voor 2020 te annuleren. De ontwikkeling van het coronavirus blijft onzeker en daarom is nu nog niet te voorzien of grote evenementen als de Techniekdag in het najaar weer plaats kunnen vinden. Wij gaan ervoor om in het voorjaar weer fantastische Techniekdagen te kunnen organiseren. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zullen wij deze gaan communiceren.

De organisatie van de techniekdagen in de regio is in handen van VNO-NCW Midden en Lindus, in samenwerking met regionale onderwijsinstellingen en ondernemers uit de Liemers. 

Op de Techniekdag kunnen jongeren van 10 tot 14 jaar zien en ervaren hoe leuk techniek is. Scholen en bedrijven presenteren doe-activiteiten zodat de bezoekers spelenderwijs kennismaken met de techniek. Je eigen game maken, een drone bedienen, een auto repareren, een vogelhuisje timmeren of elektrisch snijden als een chirurg . Het kan allemaal tijdens de Techniekdag de Liemers!

Waarom een Techniekdag?
De sector Techniek kampt al jaren met een slecht imago en daarom kiezen leerlingen, en vooral hun ouders, liever voor een toekomst in een andere sector. De Techniekdag moet ervoor zorgen dat jongeren vroegtijdig in aanraking komen met techniek, om zo het imago van technische beroepen en opleidingen te verbeteren. De technische sector biedt volop kansen en mogelijkheden op een goedbetaalde baan.

Techniekdag de Liemers wordt georganiseerd door VNO NCW Midden en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers. In de projectgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven: Liemers College/Technoplaza, Symbion , Installatiewerk Achterhoek Rivierenland, Kremer Installatietechniek,  Welling Bouw|Onderhoud, Rabobank Arnhem e.o. en Kinkelder B.V.

 De Techniekdag is voor iedereen gratis toegankelijk en geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden: 
Op de website www.techniekdag.nl vind je meer informatie en kun je je aanmelden als deelnemer. 


Doe mee en maak er samen met ons weer een onvergetelijke dag van voor jong en oud!