Digitaal in gesprek met leden tijdens onze tweede digitale LINdate | woensdag 26 januari, 17.00 uur

  • 26 januari 2022
  • Renate Berndsen
  • MS Teams
  • Programma
  • 17.00 uur Nieuwjaarswens door Henk Dekker
  • 17.10 uur LINdate in 4 rondes
  • 18.10 uur Afsluiting

Op woensdag 26 januari stond onze Nieuwjaarsbijeenkomst met filosoof en cabaretier Paul Smit gepland. Ook wanneer dit na de persconferentie van volgende week weer toegestaan zou worden, is het nog niet verantwoord om een fysieke bijeenkomst te houden. Na de enthousiaste reacties van vorig jaar hebben wij daarom besloten weer een digitale LINdate te organiseren. Op woensdag 26 januari kun je vanaf 17.00 uur digitaal met andere leden in gesprek.

Hoe werkt het?
Na een nieuwjaarswens van onze voorzitter Henk Dekker gaan we met behulp van MS Teams in groepjes van 4 met elkaar in gesprek. Na 15 minuten is er een centrale terugkoppeling. Vervolgens worden de kamers opnieuw ingedeeld en ga je met andere leden in gesprek. In een uurtje leer je op deze manier veel leden (beter) kennen. En wil je langer met elkaar in gesprek? Wissel dan tijdens het gesprek contactgegevens uit of vraag het secretariaat deze voor je te delen.

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. 
Deelnemers ontvangen dinsdag 25 januari een uitnodiging voor een MS Teamsvergadering met verdere instructies.

Kennis maken met onze vereniging?
Maandelijks (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.