Algemene Ledenvergadering en Veiligheidsconferentie

  • 12 oktober 2021
  • Renate Berndsen
  • 't Centrum Reijmer, Babberich
  • Programma
  • 16.30 uur Ontvangst Algemene Ledenvergadering
  • 17.15 uur Algemene Ledenvergadering
  • 17.30 uur Ontvangst Veiligheidsconferentie
  • 18.00 uur Welkomstwoord door Henk Dekker en Anja van Norel
  • 18.15 uur Veiligheidsconferentie
  • 19.15 uur Buffet en napraten

De Covid-19 pandemie gaat gepaard met een ongekende toename in het aantal geregistreerde cybercrime-incidenten in Nederland. Vorig jaar oversteeg het aantal cybercrime-delicten voor het eerst het aantal woninginbraken. Op dinsdag 12 oktober a.s. is "Ondernemers en Criminaliteit" het thema van de Veiligheidsconferentie 2021 die wij samen met SBBL organiseren. Het cybercrime team van de politie-eenheid Oost-Nederland geeft een presentatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van deze vorm van criminaliteit: ransomware, phishing, password-beveiliging, WhatsAppfraude en malware. Anton Jansen, beleidsadviseur politie-eenheid Oost-Nederland, leidt een panelgesprek over veiligheid in de Liemers. Na de Veiligheidsconferentie staat er een heerlijk buffet voor ons klaar en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Algemene Ledenvergadering.
Voorafgaand aan de veiligheidsconferentie vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Deze is alleen toegankelijk voor leden van Lindus. De agenda voor de vergadering vind je hier: Agenda ALV De overige vergaderstukken zijn vanaf 4 oktober beschikbaar. Je ontvangt een link om deze stukken in te zien. Let op: de Algemene Ledenvergadering start om 17.15 uur!

Aanmelden
Leden van Lindus ontvangen een uitnodiging met aanmeldlink. Aanmelden kan tot en met donderdag 7 oktober via deze link.

Testen voor toegang
Voor deze bijeenkomst volgen wij de richtlijnen “Testen voor toegang”. Dit houdt in dat je toegang hebt wanneer je aan kunt tonen dat je volledig gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag hebt van max. 24 uur oud. Wanneer je je wilt laten testen, kun je via deze link een afspraak maken.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Esther Buil of Renate Berndsen via info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.