Algemene Ledenvergadering 2019-2020

  • 20 oktober 2020
  • Renate Berndsen
  • Digitaal
  • Programma
  • 17.00 uur Start vergadering

Op het Happy Hour van dinsdag 20 oktober a.s. staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op het programma. Gezien de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, vindt de vergadering dit jaar digitaal plaats.

Aanvangstijd / link
De vergadering start om 17.00 uur, inbellen kan vanaf 16.45 uur. De link om de vergadering bij te kunnen wonen, wordt maandag 19 oktober verstuurd.

Vergaderstukken
Leden ontvangen een mail met daarin een link naar de vergaderstukken.

Wijzigingen binnen het bestuur
Penningmeester Sjef Holland is aftredend en herkiesbaar. Eventuele andere kandidaten voor deze bestuursfunctie kunnen zich tot 24 uur voor de vergadering aanmelden via het secretariaat.

Jaarverslag
Het jaarverslag zal kort na de vergadering per post aan onze leden verstuurd worden. Tijdens de vergadering laten wij alvast het filmpje zien dat we dit jaar bij het jaarverslag maakten.

Aanmelden
Voor onze administratie èn het versturen van de aanmeldlink, worden deelnemers verzocht zich aan te melden via de link in de uitnodiging.

Graag tot ziens op de digitale Algemene Ledenvergadering op dinsdag 20 oktober.

Kennis maken met onze vereniging?
Onder normale omstandigheden organiseren wij elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) een Happy Hour voor onze leden. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via 
info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.