AFGELAST

  • 25 september 2019
  • Koen Klaasen
  • Eet Lokaal, Wittenburgstraat 25 in Zevenaar
  • Programma
  • 17.15 uur
  • 18.00 uur
  • 19.30 uur

DE YOUNG LINDUS BIJEENKOMST BIJ HUIS SEVENAER IS AFGELAST.

Op woensdag 25 september a.s. neemt Young Lindus een kijkje achter de muren van landgoed Huis Sevenaer. Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij in het centrum van Zevenaar. Onder begeleiding van een gids zullen wij kennis maken met de boeiende geschiedenis van Huis Sevenaer en de landbouwvisie van Jonkheer Huub van Nispen tot Sevenaer. 

Ontvangst
De ontvangst is bij Eet Lokaal aan de Wittenburgstraat 25 in Zevenaar.

Wil jij meer weten over hetgeen zich afspeelt achter de historische muren van Huis Sevenaer? Dan ben je er natuurlijk bij op 25 september! 

Young Lindusleden ontvangen voor deze bijeenkomst per mail een uitnodiging met aanmeldlink.

Kennis maken met onze vereniging?
Elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van juli, augustus en december) organiseren wij een Happy Hour voor onze leden. Daarnaast organiseert Young Lindus jaarlijks een aantal gerichte bijeenkomsten voor haar leden. Met Young Lindus bieden wij jonge ondernemers en high potentials tot 40 jaar een eigen netwerkplatform. Young Lindus leden ontvangen ook een uitnodiging voor de reguliere bijeenkomsten. Wij streven er naar een verrassend, informatief programma aan te bieden met daarnaast de gelegenheid om informele contacten met collega-ondernemers in de Liemers te leggen. 

Wil je weten wat onze vereniging jou kan bieden? Kom dan kennismaken! Dat kan tijdens een Happy Hour. Wij bieden niet-leden de gelegenheid om twee keer vrijblijvend een Happy Hour bij te wonen. 
Meld je wel even aan, neem daarvoor contact op met Renate Berndsen via 
info@lindus.nl of telefoon (0316) 342 065.